Hvis du vil være opdateret ...

Det er altid rart at dele gode oplevelser, erfaringer og viden. Vi holder dig opdateret med alt, der sker hos os og hvad der ellers er relevant at vide.

Nyhed i Jydsk Miljø Rengøring A/S

 
08.01.2018 ​ Jydsk Miljø ansætter drifts- og kundechef
 
Jydsk Miljø styrker endnu engang organisationen. Pr. 1. januar tiltrådte Jane Lykke Juhl i stillingen som drifts- og kundechef.
 
Jane har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen, og vil med sit store kendskab hertil, være med til at fastholde og styrke Jydsk Miljøs position som et godt og solidt rengøringsselskab i Danmark.
 
 
​20.12.2017 ​Jydsk Miljø søger Teamleder.
 
Grundet stor ordretilgang søger Jydsk Miljø en teamleder til en stor kunde i Uldum.
 
Der er tale om ledelse og fordeling af arbejdet hos kunden, og der lægges især vægt på at den rette person, også har en vis teknisk forståelse.
 
Læs hele jobopslaget her: Teamleder
 
 
30.10.2017​ Skive Kommune forlænger med Jydsk Miljø
 
Siden 1. marts 2015 har Jydsk Miljø stået for rengøringen på Skive Rådhus, skoler, daginstitutioner, bibliotek samt Sundhedscenter. Kontrakten er gældende for 3 år.
 
Jydsk Miljøs høje serviceniveau, samt kvaliteten i den ydelse og indsats, som Jydsk Miljøs servicemedarbejdere har leveret gennem snart 3 år, har betydet at Skive Kommune i dag har oplyst, at de forlænger samarbejdet med yderligere 1 år, således at kontrakten nu løber til 28. februar 2019.
 
Vi er hos Jydsk Miljø meget stolte af denne forlængelse, og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Skive Kommune.
 
28.08.2017 Gode nyheder fra Jydsk Miljø A/S
 
Vi har for nyligt vundet et udbud, og har underskrevet en kontrakt vedr. rengøringen på dele af Kulturcenter Limfjorden i Skive. 

Her skal vi varetage rengøringen i arealerne ved motionsområdet og badelandet. 

Vi er helt klar på opgaven, og vi glæder os til at komme i gang med opstarten d. 01.10.2017. 

​JYDSK MILJØ RENGØRING A/S

 
07.07.2017 Husk at Jydsk Miljø A/S også varetager specielle opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi har blandt andet for nyligt indgået en aftale med en campingplads i nærområdet, hvor vi sørger for rengøring i fællesområder og hytter.

OBS.: Vi ønsker jer alle en fantastisk sommerferie, og minder jer om, at Jydsk Miljø A/S har bemanding på kontoret hele sommeren. Tøv derfor ikke med at kontakte os med stort eller småt!
GOD SOMMER !
 
30.05.2017   Jydsk Miljø A/S har indgået en ny aftale på rengøring hos et lokalt
konferencecenter, vi glæder os meget til samarbejdet fremover. 
 
10.04.2017 JYDSK MILJØ A/S EKSPANDERER  !

Jydsk Miljø A/S har pr. 01.04.2017 overtaget en stor kundeportofølje fra TekniClean A/S.

TekniClean A/S har valgt fremover udelukkende at koncentrere sig om markedet for food-service i Danmark, og Jydsk Miljø A/S har derfor fået overdraget samtlige traditionelle erhvervskunder.

Vi byder vores nye kunder et stort og varmt velkommen til Jydsk Miljø A/S, og vi ser frem til et værdifuldt samarbejde. 
 
 
03.03.2017 Hvem synes ikke godt om en win-win situation?
 
Jydsk Miljø A/S har indgået en fordelagtig samarbejdsaftale med en stor lift - og materielvirksomhed med 5 afdelinger i Jylland. Her løfter vi rengøringsopgaven, og til gengæld har vi mulighed for at drage nytte af virksomhedens store udvalg af lifte til vores opgaver indenfor vinduespolering. 

Vi er allerede godt i gang med opstarten på adresserne, og vi ser frem til en værdifuldt samarbejde.
 
 
05.12.2016
 
Vi er hos Jydsk Miljø A/S meget stolte over artiklen, som Jyllandsposten har bragt om vores nye medarbejdere på Skanderborg Park - læs den her: 
 
http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9201481/flygtninge-kommer-i-stigende-grad-ud-paa-virksomhederne/
 
17.11.2016
 

"Jydsk Miljø Rengøring A/S søger ny driftsleder til opgaver i Øst- og Sydjylland"

Jydsk Miljø A/S er en servicevirksomhed i stærk udvikling. Vores ekspansion kræver flere engagerede og dygtige medarbejdere, og har brug for en meget kompetent person, som kan varetage en veletableret kundeportefølje i givent geografisk område.

Stillingen:

Vi søger en erfaren driftsleder, der har mod, lyst og kvalifikationer til direkte kundekontakt, planlægning af driftsopgaver og ansvaret for 25-35 medarbejdere. Du vil indgå i et team og i tæt samarbejde med det øvrige driftspersonale, for at sikre overholdelse af vores kunders krav og ønsker. Dine daglige opgaver består i at planlægge opgaver, ansætte, lede, instruere og motivere dine medarbejdere for at sikre højst mulig kvalitet og mindst mulige afvigelser. At være selvkørende, er en selvfølgelighed samt at have det økonomiske overblik.

Baggrund:

Du har sandsynligvis en faglig og/eller praktisk baggrund indenfor servicebranchen. Du ved hvad der skal til for at drive en god, sund og profitabel forretning – også på den lange bane. Du trives med at der er styr på tingene og sætter en ære i såvel kunders som personales tilfredshed. Du har leveret solide resultater indenfor tidligere ledelsesmæssige og faglige roller. Du behersker engelsk mundtligt.

Din personlighed:

Du er en frisk kollega, som er god til dialog på alle niveauer, og som formår at tilpasse din adfærd i forskellige kontekster. Vi arbejder ofte med korte deadlines, så det er vigtigt, at du tillige er proaktiv, handlingsorienteret og effektiv i opgaveløsningen. Du er positiv af natur og har en god portion humor, der gerne smitter af på dine omgivelser.

Vi tilbyder:

Et spændende og udviklende job i en virksomhed i vækst. Du får frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt indflydelse på egen fremtid. Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, gerne d. 1. dec. 2016

Ansøgning og CV sendes på mail: hp@j-m-r.dk senest d. 25. nov. 2016.

 

______________________________________________________________________
 
 
 
​04.07.2016. Jydsk Miljø har inden sommerferien for alvor banker på, fået en kontrakt på plads med et hotel i Aalborg. Vi glæder os meget til opstarten d. 01.10.2016, og vi ser frem til samarbejdet.
 
OBS. Der vil være bemanding på i administrationen hos Jydsk Miljø alle uger sommeren over, så tøv ikke med at kontakte os. Rigtig god sommer til alle !

​JYDSK MILJØ RENGØRING A/S
 
25.05.2016.  Sådan . . . Hos Jydsk Miljø kan vi næsten ikke skjule vores begejstring!
  
Vi har fået en ny stor kunde, idet vi har vundet et udbud om en delaftale i Lemvig, Holstebro Kommune.

Vi har indgået en 3-årig kontrakt, som indeholder ca. 34 nye arbejdspladser på hhv. rådhus, skoler og daginstitutioner.
Aftalen indebærer foruden rengøring ligeledes varetagelse af vinduespolering på samtlige pladser.

Vi glæder os til opstarten d. 01.10.2016, og ser meget frem til samarbejdet med såvel kommunen, som nye medarbejdere.

​JYDSK MILJØ RENGØRING A/S
 
 

29.04.2016. Jydsk Miljø har udvidet organisationen, med to nye ansættelser af medarbejdere i administrationen på Frederik Winthers Vej.

Dorthe Nielsen er ansat pr. 01.03.2016, som hovedansvarlig for bogholderiet. Dorthe tager over efter Steen Nilsson, som har været vores trofaste og betroede medarbejder gennem mange år, og som nu er gået på pension i en alder af 71 år.

Katrine Poder er ansat pr. 01.04.2016, som kontorassistent, og hun skal være vores voksen-kontorelev efter sommeren 2016.

​Vi byder både Dorthe og Katrine et stort og varmt velkommen til Jydsk Miljø A/S, og vi ser meget frem til det fremtidige samarbejde.

JYDSK MILJØ RENGØRING A/S

 

18-03-2016. Vi har fået ordrer på 2 erhvervskunder i Århus området, vi glæder os til samarbejdet fra april 2016.

16-02-2016. Året er startet rigtig godt ud med 4 ordrer her i trekantsområdet. Vi glæder os til opstarten 01-05-2016.

25-11-2015. Vi har fået ordre på rengøring af et hotel mere i Vestjylland, vi glæder os til samarbejdet fra 1. Januar 2016.

30-10-2015. Vi har fået ordrer på rengøring af en skole, og en institution i Vestjylland. Vi glæder os til samarbejdet fra 1. Januar 2016.

07-08-2015. Vi har indgået en ny kontrakt med Horsens Vand med opstart d. 01-09 2015. Vi glæder os meget til samarbejdet.
 

22-05-2015: Vi har indgået en ny aftale med en erhvervskunde fra Hedensted, vi glæder os til samarbejdet fra 01-08-2015. 

30-04-2015:  Vi har indgået en ny kontrakt med et nyt hotel i Nordjylland, samt en ny erhvervskunde. Vi glæder os til samarbejdet fremover.

13-03-2015: Vi er glade for den gode opstart, vi har haft med to store nye kunder, som startede ved årsskiftet 2015. Der er tale om et af Skandinaviens største trykkerier, samt et af landets største bankers hovedsæde.

Vi glæder os til samarbejdet fremover.

19.02.2015: GRØN Smiley igen !- vi er stolte og glade for, at vi igen har modtaget en glad grøn smiley ifm. Arbejdstilsynets besøg den 18.02.2015, som kunne konstatere, at vi har orden i vores procedurer omkring sikkerhed og sundhed.

Vi fortsætter vort fokusområde indenfor arbejdsmiljø, og vi sætter gerne "barren" højere og højere.

JYDSK MILJØ RENGØRING A/S

12.02.2015: Vi har indgået en ny kontrakt fra d. 1. marts 2015 med daglig rengøring og natportieropgaver på 2 hoteller i Nordjylland.

Vi glæder os meget til samarbejdet.

28.01.2015: Vi har fornøjelsen, at kunne meddele vi har indgået en 3 årig kontrakt, hvor vi skal forestår rengøringen i Skive Kommune med opstart d. 1. marts 2015. Aftalen indebærer rengøring af Rådhus - Skoler - Daginstitioner - Bibliokek - samt Sundhedscenter.                

Vi glæder os meget til at komme i gang med opgaven.

VORES KUNDERS VALG.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring! Ring til os på: 75 67 65 11

Jydsk Miljø A/S

 

Kontakt os

 

Genveje

 

 

 

 

 

Certificeringer

 

Frederik Winthers Vej 5
DK-8700 Horsens

Følg os på Facebook 

T: +45 75 67 65 11
F: +45 75 67 65 22
M:  post@j-m-r.dk
W:  j-m-r.dk


 

Hotelservice
Håndværkerrengøring
Kantineservice
Kontor / butik

 

Hovedrengøring
Tæpperensning
Vinduespolering
Produktsalg

 

Ledige stillinger
Kontakt os
Seneste nyheder
Nyhedsbrev